Apparaten en accessoires
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
980 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
2404 kJ /
574 kcal
Vetten
44 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koninginnenhapje
55 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Bloemkool met kaas
55 min